Indmeldelse:
Når du skal købe medlemsskab ved Holtet Fitness skal du skal du her på hjemmesiden gå ind og tilmelde dig det medlemsskab du ønsker. Du kan vælge imellem 3, 6 og 12 måneder.

Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en tilmeldingskvittering på din mail.

Denne kvittering skal du vise til en instruktør (se tider nedenunder), som derefter vil lave en nøgle til dig. Nøglen koster 100kr, som kan betales kontant eller via mobilepay.

Der er instruktør i centeret på følgende tider:
Mandag kl. 10-11
Tirsdag kl. 17-19
Onsdag kl. 17-19
Torsdag kl. 10-11
Lørdag kl. 10-12

Mobilepay nr.: 62407 - Holtet IF
Nøglebrikker udleveret før 1. oktober 2017 er fortsat udlånt mod depositum

Når du er meldt ind vil der fremover blive hævet det beløb, der svarer til den gældende kontingentsats på dit betalingskort.

Du vil modtage en email og SMS 10 dage, før der hæves på dit betalingskort.
Ligeledes vil du, hvis dit Betalingskort udløber, få en meddelelse om, at du skal ændre dine betalingsoplysninger for at sikre, at kontingentet fortsat bliver betalt.

Dine betalingskortinformationer opbevares et sikkert sted.

Du modtager en e-mail med kvittering, når vi har hævet kontingentet fra dit betalingskort

Du kan altid henvende dig, hvis du har ændringer til dit medlemskab, eller du ønsker at opsige det.
Henvendelse bør foretages til vores kontingentansvarlige. Se hjemmesiden for kontaktoplysninger.

Sletning/udmeldelse:
Hvis du ikke ønsker at være medlem længere skal du henvende dig til foreningen for at melde dig ud. Herefter stoppes betalingsaftalen.
Du har også mulighed for at logge ind på din profil, hvor du under 'Mine tilmeldinger' kan få en oversigt over dine betalinger.

Kommende events